Erdőszéli lak

Erdőszéli lakA Fecskefészek Udvar házainak szomszédságában, de egy különálló telken, erdővel, mezővel határolva áll ez a kis őrségi vakolt boronaházikó.

A hármas tagolású épületben (tiszta szoba, konyha, kamra-melyből fürdőszobát alakítottunk ki) korhű berendezés, bútorok, szőttesek veszik körül a vendégeket, s repítik vissza nagymamáink, dédmamáink idejébe…. Ezt a régies miliőt azért kiegészítettük a szükséges minimális komforttal: fadézsás zuhanyzó, hűtőszekrény, gáztűzhely és felszerelt konyha.

Az épület múltjához, jellegéhez igazodva, ill. a teljes kikapcsolódás érdekében tv, wifi és egyéb elektronika nem áll rendelkezésre. A ház egy búbos kemencével kellemesen befűthető. Januártól, mikor sajnos már nem folyamatos a házikó foglaltsága, tavaszig lezárjuk ezt a kis lakot. Ilyenkor helyette a kellemesebb meleget biztosító, hasonló stílusú Pajta épületet ajánljuk, mely már központi fűtéssel rendelkezik. A teljes Pajta épület 2 fő részére is kivehető, ugyanazon az áron, mint az Erdőszéli lak. (Az alapár a fűtés költségét nem tartalmazza.)

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.