“Messzimama” vendégháza

Messzimama vendégházŐriszentpéter főutcáján, a Parkerdővel szemben, 1200 m2-es füves, virágos kerttel körülölelve áll ez a 100 éves, anno fagerendákból épült, 80 m2 alapterületű takaros kis házikó. Frissen fehérre meszelt falai között 2 szoba, felszerelt konyha, fürdőszoba káddal, wc-vel, ill. egy kis előtér található.

Mindez a ház jellegéhez és hangulatához hűen retró stílusban, retró használati tárgyakkal és eszközökkel újonnan berendezve. A nagyobbik, franciaágyas hálószoba utcafrontra néz, míg a kisebb, két ágyas szobából az udvarra nyílik az ablak. A telek hátul erdőre, mezőre fut ki, a házzal átellenben pedig egy pihenőpark található, melyben egy erdei játszótér, szabadon használható kemence, tűzrakóhely, kerti kiülő.. is megbújik. Túristáknak, gyerekes családoknak, pihenni vágyó pároknak – vagy akinek csak úgy nosztalgiázni támadt kedve a 60-as, 70-es, 80-as évekbe, esetleg újra érezni szeretnék a vidéki nagyinál töltött vakáció “ízét”, tökéletes választás ez a kedves kis “nagymama házikó”.

Ez a kis birtok egy szolidabb árkategóriájú szállás, mivel nemrég nyitottuk meg vendégek számára, s bevezető áron kínáljuk. Messzimama vendégházTovábbá gondoltunk azokra is, akik szerényebb összeget kívánnak csak szállásra fordítani, de tiszta, komfortos, otthonos, önálló, teljes házat keresnek maguknak – egy kis retró feelinggel. (Ne legyen már minden autentikus:) A kerítéssel körülvett udvarban lehet parkolni. A teljes épület és udvara a vendégek rendelkezésére áll, kulcsosházként üzemeltetjük.

Tiszta ágyneműt, törölközőt adunk. A ház tavasztól ősz végéig foglalható, mivel csak részben fűthető. (Az utcafronti szoba szépen bemelegíthető a nagy cserépkályhával, a konyha egy sparhelttel, a fürdőszoba pedig hősugárzóval. A megadott alapárak a tűzifa költségét nem tartalmazzák. Fogyasztástól függően számoljuk fel, mely kb. napi 2000 Ft szokott lenni) “Messzimama” Vendégházának nagy előnye, hogy innen gyalogosan, 5 perc alatt elérhető Őriszentpéter központja, a vendéglátó helyek, boltok, ill. a hagyományos rendezvények helyszínei.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.